How to Make Money Using Articles

puncion seca dry needling acupunture fisio - dry needling  stockfoto's en -beelden

Wij begrijpen dat u veel klachten en uitdagingen heeft met uw gezondheid. We hebben geconstateerd dat u veel specifieke klachten heeft bij het nemen van dagelijkse lichamelijke activiteit. Voorbeelden zijn rugpijn, nekpijn, pijn in de gewrichten, verklevingen of andere lichamelijke klachten waarvan u denkt dat ze relevant zijn voor uw lichamelijke activiteit.

U hoopt een activiteitsproduct online te promoten, zoals een fitnessvideo of een video over afvallen of een bewegingsvideo. We hebben geconstateerd dat u veel websites heeft die uw zorgen uiten, zoals Google dwingt u om "Body" in te typen om naar informatie te zoeken, en u bent gefrustreerd omdat u op de eerste klikt die u vindt.

We hebben besloten om deze video's of artikelen gratis beschikbaar te stellen voor u om te downloaden naar uw computer, iPhone, iPod Touch of i-iPad. We hebben deze video's voor u gemaakt om deze artikelen onder uw vrienden en familie te verspreiden en op uw website te plaatsen.

U kunt ervoor kiezen om deze artikelen in uw papieren versie te bewaren, of u kunt ervoor kiezen om deze artikelen in uw nieuwsbrief te publiceren. Het is gewoon een kwestie van kiezen, waar je besluit om je hulp in te schakelen.

Hoe deze artikelen te gebruiken?

Waar je deze artikelen publiceert is belangrijk. U wilt ervoor zorgen dat ze waardevol zijn en u wilt ervoor zorgen dat uw lezers ze waardevol vinden. Zoekmachines zijn erg goed in het lezen van de tekst van uw gepubliceerde artikelen, maar ze zijn niet goed in het zoeken naar de waarde van het artikel. Daarom wilt u deze artikelen plaatsen waar uw lezers ze waarschijnlijk zullen vinden, zoals in het IM-gedeelte van uw nieuwsbrief.

Ook is het belangrijk om een ​​bronnenbox of biobox in de nieuwsbrief te schrijven. Dit geeft de lezer iets te doen tijdens het lezen van uw artikel. Ze kunnen op uw link klikken, die hen naar uw website brengt, voor meer informatie. Het kan ze ook leiden naar andere artikelen die u hebt geschreven.

Hoe u geld kunt verdienen met deze artikelen

Hoe u deze artikelen gebruikt, is belangrijk. U wilt bijvoorbeeld werken met de zoekwoorden in uw artikel. U wilt er zoveel mogelijk gebruiken, zoals "tips voor het opbouwen van een lichaam" of "tips voor het opbouwen van het lichaam van inglynext". Deze leiden u naar uw artikelen.

De bio of het auteursvak, meestal aan het einde van het artikel, moet informatie over u en ook uw URL bevatten. Iedereen kan eenvoudig gratis artikelen Googlen en ze zullen enorm zijn. U moet twee versies van het artikel schrijven. U kunt de verkorte URL of de langere URL met uw naam gebruiken. Wanneer mensen naar de URL gaan om uw artikel te krijgen, kunnen ze uw naam vinden, of, als het lang is, uw naam. Dit is erg belangrijk. Het artikel moet van voldoende kwaliteit zijn zodat de lezer je kan bekijken en zien waar je site over gaat.

Je zult twee versies van het artikel moeten schrijven. Dat is de regeling die ik gebruik. Wanneer iemand de trefwoorden voor uw artikel onderzoekt, zullen ze vinden dat de zoekwoorden die u in het artikel hebt gebruikt, het meest worden gezocht. Als u het mis heeft, loopt u mogelijk 100 zoekopdrachten mis en verliest u 200 zoekopdrachten aan verkeer. Het is absoluut essentieel dat u deze fouten maakt, anders verspilt u uw tijd en moeite. Zorg ervoor dat u deze fouten niet maakt.

Navigation