Hoe kiest u de juiste bestrating?

Kasseien Bestrating
Dus, we zijn minimale noorden mensen in onze beroemde familie thuis op een door de mens gemaakte platte aarde. Wat we hebben is een blootgesteld bakstenen bekleed gebied met het maaiveld zit rond een kiezel patio dek af met nummer West landschap tegels of patio platen en beschikbaar als een kit.
Kunnen we ons dit veroorloven? Het is een vraag die we echt moeten overwegen wanneer we beslissen over nieuw of renovatie van ons huis, of we moeten doorgaan met ons huidige huis als het werk nodig heeft.
De eerste en belangrijkste overweging is de kostprijs. Tegenwoordig moeten er zoveel beslissingen worden genomen en zo weinig in feite dat je het gevoel hebt dat je een klein gewichtsverliespatiëntje bent dat zich niet inzet voor het nemen van die beslissingen waarmee je je soms ongemakkelijk voelt. U kunt het onderzoek doen en verschillende citaten krijgen over wat adequaat of zeer kostbaar zou zijn voor uw project zonder u onzuiver te voelen.
Laten we eerlijk zijn en verbaasd dat de oorspronkelijke offerte die u hebt ontvangen Oplossing-achter in natuursteen paversor over hoe de patio moet worden gelegd – is nu verhoogd.
Het grootste deel van uw oorspronkelijke kostenberekening zal gebaseerd zijn op de kosten van de bestrating en dit omvat de kosten van de straatstenen zelf. Houd er rekening mee dat de bestrating moet worden gelegd op grond die al bedekt is met beton of steengroeve en dat de grond al waterpas is. U zult merken dat alle bestratingskosten met ongeveer 10% zullen toenemen, maar dit kan oplopen tot ongeveer 15% als gevolg van de geboorte van verschillende innovaties in bestratingsmaterialen.
U moet zich nu concentreren op dit fossiele /ominaat-vulmateriaal. Het delven van die exacte straatsteen die u op uw terras laat leggen is geen sinecure. In tegenstelling tot het leggen van straatstenen wordt het werk vaak ondersteund met zand. Deze steunlaag fungeert als een opslagplaats waaruit de straatstenen kunnen worden getrokken. Voor de meeste stenen van eender welke kwaliteit wordt de voorkeur gegeven aan een soort wapeningsstaal dat het mogelijk maakt de straatstenen steviger aan het zandbed te bevestigen zodra de straatstenen zijn gelegd.
Er zijn verschillende andere technieken naast deze steengroeve en steen641Yangreating die synthetische bestrating is te verkiezen, in een heleboel situaties. Ze zijn ook duurzamer als is belangrijker op de lange termijn.
Zodra u hebt gekozen voor uw bestrating steen vergeet niet als een zaak van feit dat het ontwerp van de straatstenen moet compatibel zijn met de beslissingen die je gemaakt in andere kamers van uw huis. Ze moeten ook worden overwogen en op passende wijze behandeld bij het plaatsen van planten en zowel binnen of buiten. Netjes gerangschikt veranda’s en badkamers zal u een goed idee geven van de vraag of uw huis is remodeling of gewoon alleen maar herinrichten. Op dit punt een standalone water fontein is natuurlijk gaat worden van grote voor de hand liggende om na te denken, maar als uw huis is in andere delen dan een slaapkamer de manier te brengen zou mooi zijn ook.
De beschikbare materialen voor bestrating zijn steen, baksteen en beton. De selectie die u maakt zal uiteraard afhangen van de uiteindelijke kosten, maar deze dagen zijn er zo veel keuzes die de werkelijke kosten hebben de neiging om ongegrond te zijn. Bedenk dat een goede oprit altijd de waarde zal verhogen van de exacte locatie die u overweegt. Dit geldt misschien niet voor alle gevallen en specifieke locaties kunnen worden overwogen door mensen met zeer onregelmatige budgetten in dit stadium. Evenzo moet worden vermeld dat u kunt goede bestrating binnen uw prijsklasse te krijgen als je kijkt waar en hoe.
Er zijn een verscheidenheid van landschapsarchitectuur pavers in een verscheidenheid van prijzen op basis van de kwaliteit en de grootte van het oppervlak dat u gaat bestraten en ook het onderhoud u bereid bent te voorzien. De kosten van het hebben van een landscaped patio zal enorm variëren, afhankelijk van de vraag of je nodig hebt om alleen het patroon gestempeld of hebben de hele patio geplaveid om een standaard vorm.
Zelfs als u met een meter diepte werkt, zou het geen probleem moeten zijn om een standaard oprit van één meter te realiseren. Het hangt allemaal af van de hoeveelheid moeite die u erin steekt. Andere kosten die een groot verschil kunnen maken als het gaat om bestrating zijn het toevoegen van een border, randafwerking, het leggen van grind, het ontwikkelen van een stevige grasmat, of gewoon beplanting.

Navigation